detta har hänt

Allmänt:
Väntar på lön, ligger just nu på + - 0 på kontot. Bara två dagar kvar.... Ska försöka hålla hårt i slantarna nu, även om det lär bli svårt. Kommer få en del pengar över och det har väl inte hänt på ett år ?

Magen:
Känns ibland som om jag svalt en rugbyboll, börjar känna mig otymplig. Framförallt på jobbet där jag helt plötsligt inte kommer igenom smala passager som inte varit några problem förr.  Ändå "bara" + 1 kg sen starten. Hm kanske var tillräckligt fet redan då...

Humöret:
Lipar för allt, sur för allt, förbannad för allt. Fick ett jätteutbrott häromdagen för att osten var slut ( stackars martin..) , och ytterligare ett ( lite mindre dock) idag då jag fick höra att nya schemat kommit upp på jobbet. ÅTERIGEN blir jag sist att lägga. Tackolov mina sista tio veckor, och med tanke på mitt humör så antar jag att mina kollegor tycker samma.
Har jag nämnt att jag dessutom är fet, blek och ser förjävlig ut ?


Nu ska jag trycka i mig kakor och fortsätta tycka synd m migsjälv framför House.
Lev väl

söndag

Är irriterad och besviken och förbannad, både arbetsmässigt och på det privata planet.
Tyvärr inget jag kommer delge på bloggen även om det kanske ibland känns som jag vill skriva ut allt skit, hänga ut folk med namn, adress och bild.
Men men.

Dessa två gör mig glad iallafall.
Älskar er!

heja johanna!

Bli utkickad från en utbildning pga en sent inlämnad deltentamen låter absurt.


oj så bra


Adiam Dymott -  Miss you
Detta ska bli min vår-låt. Trots rådande -20 C.

oj så bra


Adiam Dymott -  Miss you
Detta ska bli min vår-låt. Trots rådande -20 C.

detta är söndag









drömmar

Drömmer ju en del nu, inte helt oväntat gällande barnet/förlossningen.
Förlossningen har jag drömt om x antal gånger nu, varje gång så kommer bäbisen utan någon som helst smärta, och snabbt går det. Dockj med vissa smått sjuka inslag, t.ex för att påar drömmar sen drömde jag att en av mina kontaktpensionärer från jobbet och hennes dotter var med i förlossningssalen.
Inatt drömde jag att jag rejält påverkad av lustgas födde en liten flicka, som av någon anledning döptes till "Ninja", varför just det namnet visste jag inte heller i drömmen, ganska snart var inte "ninja" ett barn längre utan en hundvalp som låg där i vaggan. Jag funderade på vad folk skulle tycka om att jag precis fött fram en hundvalp, när man normalt föder människobäbisar....

magen



Senaste bilden iallafall. Har gått 1,5 vecka sen dess, men jag tror inte det har hänt så mycket.

ha det bra idag


storsjöns is



En valross och en gris.

Fredag


Det blev en dag på isen..








vecka 15.....



ungefär såhär ser den alltså ut nu. typ.

update

näe usch det blir bara sämre och sämre bloggat från min sida.
Kan dels bero på att vi fortfarande inte har internet hemma, då det blivit flera veckors strul mellan bredbandsbolaget och tele2. Fram tills för ett tag sen hade vi ett mobilt bredband till laptopen, emellertid så lyckades iallafall strömkabeln till laptopen GÅ AV, och därmed var det kört även där.
På jobbet finns ingen rast eller ro för att blogga. Tycker inte om att skriva när folk tittar över axeln på mig för att se vad jag skriver.

och för er som missat det så kan ju berätta även för er att vi väntar barn, vilket just nu innebär att jag inte direkt mår toppen dygnet runt.
Soffan/sängen/tv`n har just nu högre prioritet än datorn.

JObbade 17 dagar i sträck fram til i onsdgas, tog semester i Fredags och fick FYRA dagar ledigt, härligt eller ?
näe inte speciellt. Lördag insjuknar jag i nån form av magsjuka/graviditetsillamående/fanvetvad som gör att jag kräks upp allt jag äter.
Hujeda mig.
Valde att jobba idag ändå, kan ju gå över.... och hitills har jag bara spytt en gång idag!
Ja jäklar!

RSS 2.0